Ioana Ghinghina - Asociatia MiniArtShow by Ioana Ginghina

Vreau la teatru!

110 RON Donatii stranse
4.4% Complete
2,500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De 8 ani sunt mama, iar nevoia de proiecte educative de calitate in randul copiilor m-a facut sa creez programe de educatie timpurie pentru ca cei mici sa aiba un mediu creativ de dezvoltare personala. Toti copii au nevoie sa se dezvolte intr-un mediu creativ si sa poata avea acces la cultura, indiferent de mediile din care provin. Tocmai de aceea imi doresc sa le ofer sansa copiilor din zonele defavorizate ale Bucurestiului si din imprejurimile acestuia sa vizioneze un spectacol ce promoveaza valorile romanesti, Danila Prepeleac.

Haide sa-i ajutam pe copiii din zonele defavorizate ale Bucurestiului si din imprejurimile acestuia sa vina la teatru! Ei vor la teatru! Impreuna putem sa le indeplinim aceasta dorinta!

Iti multumesc pentru sustinere,

Ioana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MiniArtShow by Ioana Ginghina

Obiectivul asociaţiei este de a oferi şi de a sprijini metode de educaţie non formală prin artă copiilor provenind din medii defavorizate. 

Vreau la teatru!

Proiectul "Vreau la teatru" se adreseaza copiilor din zone defavorizate teritorial (comune, zone din apropierea Bucurestiului) sau chiar copii cu dizabilitati ce isi doresc sa vada piese de teatru.

2 Donatii

Anonymous

100 RON
18 Oct 2016
06 Oct 2016