Vreau la teatru!

Confrom statisticilor, doar 5% din copii din medii defavorizate ajung sa vada un spectacol de teatru adresat lor. Desi suntem in anul 2016 cand accesul la spectacolele de teatru a devenit mult mai usor, multi copii nu ajung sa ia contact cu spectacole adresate lor. In ciuda faptului ca sunt situate în apropierea capitalei,in comunele si zonele din apropierea Bucurestiului, copiii nu au parte de indeajuns de multe proiecte culturale, atât de necesare educaţiei lor. Prin proiectul Vreau la teatru ne dorim sa le oferim accesul la cultură al copiilor din mediile defavorizate, iar cu ajutorul vostru sa ii aducem la spectacolele din cadrul stagiunii de teatru MiniArtShow by Ioana Ginghina.

Proiectul "Vreau la teatru" se adreseaza copiilor din zone defavorizate teritorial (comune, zone din apropierea Bucurestiului) sau chiar copii cu dizabilitati ce isi doresc sa vada piese de teatru.

Noi ne dorim sa strangem bani pentru a aduce la fiecare spectacol copii din aceste zone fara ca ei sa plateasca transport/bilet

Cu fiecare donatie de 25 de lei poti oferi oportunitatea unui copil sa vina la spectacol. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

2

Suma:

110 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2016

Binele invinge ~ 2016

In beneficiul: Vreau la teatru!

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi. 

110 RON

Suma:

1

Galantomi:
2 Donatii

Pagini fundraising

Vreau la teatru!

De 8 ani sunt mama, iar nevoia de proiecte educative de calitate in randul copiilor m-a facut sa creez programe de educatie timpurie pentru ca cei mi

2,500 RON Target
110 RON Suma
2 Donatii
4.4% Complete